Wij zijn poww.

Wij zijn poww. en wij zijn nieuw. Geboren uit het idee dat mutsen comfortabel, warm en bovenal; móói moeten zijn. We dragen het uit, een eerlijk en warm product. Diervriendelijk verkregen, en onder de juiste omstandigheden gefabriceerd, gewoon in Nederland. Wij geloven in het bieden van een uniek product, waarbij we alleen gebruik maken van de beste materialen en de beste mensen laten werken aan ons product. Zo krijg jij een beanie die je niet alleen warm houdt, maar ook een beanie waar je, net als wij; trots op kan zijn.

poww. refereert aan een vers pak sneeuw, de ultieme beleving van het winterseizoen. De kriebels die jij hebt wanneer de sneeuw begint te vallen, die kriebels hebben wij gehad tijdens het ontwikkelen van dit merk, en deze mutsen. Geniet van je unieke poww. beanie! En maak een impact op de piste én daar buiten!

Wat houdt poww. bezig

Instagram has returned invalid data.

Bekijk meer...

De gezichten achter poww.

Richard de Ruijter
Graphic designer - Eigenaar poww.

Richard is de grafische designer achter poww. Hij heeft als freelancer voor bedrijven over de hele wereld gewerkt. In zijn vrije tijd is hij bezig met het beoefenen van avontuurlijke sporten.

Door de jaren heen heeft Richard voor verschillende bedrijven wereldwijd in actieve sporten gewerkt aan hun kledinglijnen. Toen Michel hem benaderde werd hij direct enthousiast om poww. vorm te geven.

Michel Aanen
Internet marketeer - Eigenaar poww.

Michel is actief als internet marketeer met zijn eigen internet marketing bureau genaamd Jambo Media. Hij is echter ook de inspirator van het poww. label.

Tijdens het uitoefenen van een van zijn passies, wintersport, ontstond het idee om een eigen beanie merk te lanceren.